Auto škola "Prioritet"OBUKA "B" KATEGORIJE

Logo tabla Prioritet

Obuka vozača vrši se na automobilima marke Punto, Polo, Citroen C3 i Reno Tvingo. Za Vas je neophodno da imate najmanje 16 god. za obuku, dok polaganje možete završiti nakon napunjenih 17 god.

U ovoj auto školi mogu se uzeti dodatni trenažni časovi za kandidate koji već poseduju dozvolu.

U našoj školi vrši se obuka i stranih državljana.

Vreme zakazivanja časova obuke, biraju sami kandidati! Vožnja se izvodi na celoj teritoriji grada uključujući i najfrekventnije delove (Slavija, Trg Nikole Pašića, Kneza Miloša, autokomanda....)

Časovi teorije kao i polaganje teoretskog dela ispita (testova) se održavaju u prostorijama auto škole. Posle odslušanih 40 obaveznih časova teorijske nastave mogu se uzeti po želji i dodatni časovi koji se održavaju takodje u našoj auto školi. Ovi časovi su besplatni i njihov broj nije ograničen.

Odmah po upisu kandidata može se krenuti sa pohađanjem teorijske nastave koja traje 18 dana, a ako kandidat želi drugačije, onda zakazuje časove kako to njemu odgovara.

Posle završene teorijske obuke polažu se testovi, a nakon položenih testova kandidati krecu na časove voznje. Časovi vožnje traju 24 dana (ili duže ako kandidat želi da vozi po svom rasporedu).

Obavezan broj teorijskih časova je 40.

Obavezan broj časova vožnje je 40.


OBUKA OSOBA SA INVALIDITETOM

Osoba sa invaliditetom, simbol

Ono što izdvaja auto školu Prioritet i čime se ponosi je 15-godišnje iskustvo u obuci osoba sa invaliditetom, na posebno adaptiranom vozilu sa automatskim menjačem. Naši kandidati su lica sa posebnim potrebama iz cele Srbije.

Statistički podaci govore najbolje o izvanrednom uspehu koji osobe sa invaliditetom ostvaruju na polaganju vozačkog ispita kod nas. Čak 88% je uspešno položilo vožnju iz prvog puta.