OBUKA "B" KATEGORIJE

Logo tabla Prioritet

Obuka vozača vrši se na automobilima marke VW Polo, Citroen C3, Reno Twingo, Lancia Y i Toyota Yaris. Za Vas je neophodno da imate najmanje 16 god. za obuku, dok polaganje možete završiti nakon napunjenih 17 god.

U ovoj auto školi mogu se uzeti dodatni trenažni časovi za kandidate koji već poseduju dozvolu.

U našoj školi vrši se obuka i stranih državljana.

Vreme zakazivanja časova obuke, biraju sami kandidati! Vožnja se izvodi na celoj teritoriji grada uključujući i najfrekventnije delove (Slavija, Trg Nikole Pašića, Kneza Miloša, autokomanda....).

Časovi teorije kao i polaganje teoretskog dela ispita (testova) se održavaju u prostorijama auto škole. Posle odslušanih 40 obaveznih časova teorijske nastave mogu se uzeti po želji i dodatni časovi koji se održavaju takođe u našoj auto školi. Ovi časovi su besplatni i njihov broj nije ograničen.

Odmah po upisu kandidat kreće na pohađanje teorijske nastave koja traje 25 dana, a ako kandidat želi drugačije, onda zakazuje časove kako to njemu odgovara (nastava kreće odmah po upisu, može čak i istog dana!).

Posle završene teorijske obuke polazu se testovi, a nakon položenih testova kandidati kreću na časove vožnje. Časovi vožnje traju 24 dana (ili duze ako kandidat želi da vozi po svom rasporedu).

Obavezan broj teorijskih časova je 40.
Obavezan broj časova vožnje je 40.


OBUKA OSOBA SA INVALIDITETOM

Osoba sa invaliditetom, simbol

Ono što izdvaja auto školu Prioritet i čime se ponosi je 15-godišnje iskustvo u obuci osoba sa invaliditetom, na posebno adaptiranom vozilu sa automatskim menjačem. Naši kandidati su lica sa posebnim potrebama iz cele Srbije. Pogledajte priloge tv Happy i tv Pink OVDE.

Statistički podaci govore najbolje o izvanrednom uspehu koji osobe sa invaliditetom ostvaruju na polaganju vozačkog ispita kod nas. Čak 88% je uspešno položilo vožnju iz prvog puta.


POLIGON

Poligon auto škole nalazi se pored tržnog centra Karaburma.


PRVA POMOĆ

Nakon odslušanog predavanja o Prvoj Pomoći dobija se potvrda (sve se završava istog dana u prostorijama auto škole).